Rešitev kevin. za plačevanje v aplikacijah za mobilne naprave

4 minút čítania
Mobile SDK solution

O plačevanju blaga in storitev prek aplikacije za mobilne naprave uporabniki niti malo ne dvomijo. Je hitro, priročno in nikakor ne bi smelo biti drugače. Vendar pa se uporabniki le redko zavedajo, s kakšnimi izzivi se soočajo podjetja, da ustvarijo nemoten potek zaključka nakupa.

Podjetja, ki razmišljajo napredno, prihranijo čas in vire tako, da izberejo odprto bančništvo in inovativne storitve plačilne infrastrukture, kot je kevin. Pri podjetju kevin. pomagamo tako malim kot velikim podjetjem, da skrajšajo pot, po kateri mora iti denar, da doseže trgovce.

kevin. je izdelal rešitev za plačevanje v aplikacijah za mobilne naprave, ki jo lahko trgovci integrirajo v svoje izvorne aplikacije za mobilne naprave. Naša rešitev podpira dostop do večine bank v EU in EGP ter strankam omogoča hitro plačevanje v mobilnih napravah, pri čemer jim ni treba zapustiti aplikacije trgovca.

Zakaj izbrati rešitev kevin. za plačevanje v aplikacijah?

Z rešitvijo kevin. za plačevanje v aplikacijah za mobilne naprave zaključek nakupa v aplikaciji za mobilne naprave poteka varno in nemoteno, saj se integrira v vašo izvorno aplikacijo za mobilno napravo.

Takojšnja plačila

Rešitev podpira plačila SEPA in takojšnja plačila SEPA za hitre transakcije v Evropi brez zapletov. Ne glede na lokacijo stranke vas plačila tako dosežejo hitro in varno.

Popolna prilagoditev uporabniškega vmesnika

Vmesnik rešitve za plačevanje v aplikaciji je v celoti prilagodljiv. Uskladite ga lahko z barvami in pisavami blagovne znamke, ozadjem aplikacije in drugimi vnaprej izdelanimi komponentami ter tako ustvarite dosledno uporabniško izkušnjo. Naše oblikovno strokovno znanje temelji na smernicah za izvedbo, ki jih uporabljajo največji akterji na trgu – smernice HIG (Human Interface Guidelines), ki jih uporablja Apple, in smernice za materialno oblikovanje (Material Design Guidelines), ki jih uporablja Google.

Varnost

Naša rešitev je skladna z vsemi varnostnimi zahtevami EU, vključno s PSD2 in GDPR. Dodaja tudi dodatni varnostni sloj, ki zmanjšuje tveganja za lažne nakupe.

Preprosta integracija

Rešitev za plačevanje v aplikacijah je mogoče preprosto uporabiti izvorno v projektih s sistemoma iOS in Android ter v najbolj priljubljenih ogrodjih, ki delujejo v številnih različnih okoljih, kot sta Flutter in React Native. Zagotavljamo tudi obsežno dokumentacijo za razvijalce.

Nemotena plačila v aplikacijah za stranke

Rešitev kevin. za plačevanje v mobilnih napravah poenostavi in pospeši postopek plačevanja tako za podjetja, ki integrirajo naš izdelek, kot končne uporabnike.

  • Uporabniki lahko povežejo bančne račune z aplikacijo trgovca in vse nakupe opravijo z enim klikom brez dodatne avtorizacije.
  • Strankam za dokončanje plačila ni treba zapustiti aplikacije trgovca. Vse opravijo v aplikaciji. Ko stranka poveže bančni račun s trgovci, lahko vsa plačila opravi z enim klikom.
  • Ko uporabnik vnese osem števk kartice, aplikacija prepozna njegovo banko, zaradi česar je zaključek nakupa hitrejši in lahko poveča stopnje konverzije.

Rešitev, ki prekine tradicionalne plačilne tokove

Unlokk je sodobni ponudnik posojil, ki strankam zagotavlja hitra in priročna posojila. Podjetje Unlokk prek aplikacije za mobilne naprave uporabnikom ponuja posojila v višini do 5000 EUR.

Običajno je vračilo posojila potekalo z ročnim prenosom z bančnega računa stranke. Za pravočasno plačilo se je moral uporabnik prijaviti v banko in ustrezne podatke iz aplikacije za posojilo vnesti v bančno platformo. Postopek je bilo treba ponoviti vsak mesec.

Rešitev kevin. za plačevanje v aplikacijah za mobilne naprave pa je ta običajni tok prekinila in tako precej poenostavila vračilo posojil Unlokk. Njihove stranke lahko zdaj vrnejo posojilo pravočasno brez težav – posojila preprosto odplačajo v aplikaciji Unlokk za mobilne naprave.

Prijetna sprememba za razvijalce

Izdelava celotnega poteka zaključka plačila v aplikaciji za mobilne naprave lahko traja mesece ali celo dlje. Z rešitvijo kevin. se lahko razvijalci aplikacij osredotočijo na druga pomembna opravila, mi pa poskrbimo za plačevanje.

  • Naša rešitev za plačevanje v mobilnih napravah je izdelana izvorno in v knjižnici vsebuje vse zahtevane elemente, ki jih lahko uporabijo razvijalci.
  • Ko naročite naše orodje, ga lahko v aplikaciji vzpostavite v praktično dveh dneh. To pomeni, da lahko hitro vstopite na trg.
  • Komplet za razvoj programske opreme kevin. za plačevanje v aplikacijah za mobilne naprave deluje v različnih okoljih, tako da ga lahko preprosto integrirate v različne operacijske sisteme mobilnih naprav ali uporabite kot vtičnik v ogrodjih, ki delujejo v številnih različnih okoljih.
  • Integracija rešitve je preprosta, zraven pa dobite dokumentacijo za razvijalce, ki vas bo vodila skozi postopek procesa v različnih okoljih.

Naša ekipa je vedno pripravljena priskočiti na pomoč pri integraciji ali prilagoditi rešitev vašim potrebam. Če imate kakršna koli vprašanja, imamo ves čas na voljo ekipo za podporo strankam.

Prihranite čas in denar z rešitvijo kevin.

Čas je za spremembo tradicionalnega bančništva. Rešitev kevin. za plačevanje v aplikaciji omogoča hitro in nemoteno plačevanje v mobilnih napravah. Naše orodje je popolnoma varno in ga lahko preprosto integrirate, vašim strankam pa bo zagotovilo najboljšo možno uporabniško izkušnjo.

Rešitev omogočamo podjetjem vseh velikosti in pripravljeni smo zagotoviti nemoten potek zaključka plačil v vaši aplikaciji. Če vas zanima naša rešitev za plačevanje v aplikacijah za mobilne naprave, stopite v stik z nami in se pripravite na prilagoditev poslovanja.

Využívajte výhody inovatívneho platobného riešenia

Integrujte platobnú infraštruktúru kevin.